Colette Pastoor

Colette Ebben-Pastoor - Prettig scheiden, mediator, kindbehartiging

Colette Pastoor, Familie Mediator (MFAM), Register Mediator (MfN), Relatiecoach op haptonomische basis, Kindbehartiger, Sleeptalk Consultant.

Colette Pastoor werkte decennia lang in o.a. London en Monte Carlo. Zij is daar eerder getrouwd geweest en gescheiden.  Zij is nu al ruim 20 jaar met Eric Ebben getrouwd en samen hebben zij een volwassen jongenstweeling, 3 honden en 2 katten. En soms heeft ze nog tijd over voor golf.

Colette: “Ik ben een ervaringsdeskundige en zeer betrokken. Mijn ultieme doel is een ieders relatie te verbeteren, vooral als er kinderen zijn. Ik mediate net zo makkelijk in vechtscheidingen als in prettige scheidingen. Ik hou continu de belangen van jullie kinderen in de gaten. Ik vind dat kinderen niet hoeven te lijden onder de scheiding van hun ouders en ik doe er dan ook alles aan om dat te voorkomen.

Ik help jullie door de scheiding heen, maar help ook ouders die na de scheiding in een gevecht zijn gekomen. Ik ben de sterke schouders en het luisterend oor, maar ik ben ook degene die je attent maakt op het effect van jouw gedrag op de kinderen. Ik geloof in het opbouwen van zelfbewustzijn en het vergroten van zelfvertrouwen in zowel volwassenen als kinderen.”

  • Hoe jullie nu met elkaar verder gaan
  • Van echtpaar naar ouderpaar
  • Van ruziënde ouders naar gezellige ouders
  • Spreekt zo nodig iemand aan op diens gedrag
  • Is de stem van jullie kinderen
  • Biedt een schouder als het even niet meer gaat, zonder veroordeling
Category
Share :