Prettig Scheiden: wensenlijstje

rot relatie na een scheiding? Dat hoeft niet! Je kunt ook Prettig Scheiden

Wie je ook bent, wat je ook doet, je bent gewoon mens & wij zijn er om jullie beiden te helpen

Onze grootste goed is discretie, expertise en goede zorgen!

Wij snappen dat jullie ooit heel veel van elkaar gehouden hebben en dat jullie nu heel verdrietig zijn, met elkaar en met jezelf omdat het toch niet gelukt is. En juist dat heeft ook zijn weerslag op je werk en thuis, net als de gedachte  dat je kind tussen twee vuren komt te zitten en de vraag of je eigenlijk wel de juiste beslissing hebt genomen.

Je wilt geen lange procedure met hoge kosten, alsnog gevolgd door een onverwachte  naheffing, zodat je alsnog het huis kunt verkopen. Dat gebeurt nogal eens wanneer er geen duidelijke afspraken worden gemaakt. Daar kun je wat mee en voorkomt dat je alsnog naar de rechter moet.

Scheiden is een rottijd voor iedereen, dus daarom bieden wij naast heel veel duidelijkheid en expertise ook een stel brede schouders om tegen aan te leunen, waar je je frustraties mag uiten. En als dat voor een ontlading zorgt, dan zorgen we dat jullie weer goed zijn met elkaar, voordat we jullie weer naar buiten laten gaan. Want jullie veiligheid vinden wij heel belangrijk!

Daarom hebben we onze eigen ruzieregels waarbij je altijd bij ons mag uitrazen, waar alles wat je over de ander zegt wordt geaccepteerd in de boosheid waarin je op dat moment zit. Je verdriet en je angst mag je uiten, de frustraties en de verwijten worden meteen weer vergeten. Je mag altijd schreeuwen zolang het verstaanbaar blijft én de ander er niet aan kapot gaat, wij zullen je dan ook helpen om zinnen te herstructureren zodat jullie in gesprek kunnen raken en blijven.

 

Bel of mail Colette Pastoor en Eric Ebben – voor een afspraak

Hoe kunnen wij jullie ontzorgen? Neem vrijblijvend contact op met Colette Pastoor en Eric Ebben via het contactformulier, mail ons: info@prettigscheiden.nl of bel: 0251-657000.